top of page

Over ons

  • Facebook Pa'lante.nl Amsterdam
  • Instagram Pa'lante.nl Amsterdam

Pa'lante Music & Dance Academy (Pa'lante) verzorgt dans- en muzieklessen in Latijns-Amerikaanse, Caribische en aanverwante stijlen. Pa'lante bestaat uit een dynamisch team van professionals en vrijwilligers die jou graag helpen en begeleiden bij het ontwikkelen van jouw Latin spirit.

Latijns-Amerikaanse invloeden zijn tegenwoordig sterk aanwezig in de muzikale scene. Deze aanwezigheid is sinds de jaren ‘80 fors toegenomen. Tegenwoordig is de cross-over tussen Latin en popmuziek, wereldwijd een bekend fenomeen. Een aantal grondleggers van deze genre zijn onder andere Gloria Estefan, Selena, Ricky Martin, Enrique Iglesias en Shakira.

Ben je muzikaal onderlegd en wil je je muzikale cadens verrijken met nieuwe muziekstijlen? Of heb je altijd al een muziekinstrument willen spelen? 

Dan is dit is je kans om de meest fascinerende Latijns-Amerikaanse en Caribische ritmes te leren spelen. Pa'lante heeft de beste Latin en Caribisch musici bij elkaar gebracht om jou de kans te geven om je muzikale skills op een leuke en toegankelijke manier te ontwikkelen en te uiten. De muzieklessen worden gegeven door vakdocenten.​​​ 

Wij organiseren regelmatig evenementen op het gebied van dans en muziek zodat je de lessen in de praktijk kan brengen en kan showen op het podium of de dansvloer.

Pa'lante bestaat uit een dynamisch team dat u graag helpt en begeleidt bij het ontwikkelen en uiten van uw podiumkunsten. We geven ook op maat gemaakte Salsa-, Bachata-, Samba- en / of percussieworkshops. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft of privéfeest is, wij helpen u ook graag met de inhoud.

bottom of page