top of page

Arrangementen

  • Facebook Pa'lante.nl Amsterdam
  • Instagram Pa'lante.nl Amsterdam

Stel uw eigen pakket samen

U kunt daarbij een keuze maken uit onze verschillende dansworkshops, muziekworkshops, dansshows en eventueel in combinatie met een Pop/Latin band en/of een allround DJ. Wat dacht u van samba danseressen in kleurrijke glitters en veren begeleid door een brassband als act op uw evenemet? Het is allemaal mogelijk!

Dansworkshop

Plezier beleven staat voorop bij deze workshops en daarom gaan we samen met jou bepalen welke dans- en muziekstijlen er worden behandeld. De workshop is toegankelijk voor groepen mannen, vrouwen of gemengd. Er kan gedanst worden als koppel of solo, afhankelijk van uw wensen. Met onze workshop brengt u fun naar uw evenement. 

In deze workshop bieden wij een kennismaking met verschillende Latin-stijlen waaronder Salsa, Bachata en Merengue. De workshop begint met een kleine warming up om het niveau en enthousiasme van de groep te peilen en de eerste stap te zetten naar een geslaagd evenement. Vervolgens gaan we aan de slag om een aantal mooie combinaties en vooral om veel plezier te hebben. Het feest zou niet compleet zijn zonder muziek. Heeft u een Latin-/pop DJ of band nodig, of wilt u een spetterende dansshow? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres. 

Huwelijksarrangement

De grote dag nadert!
Jullie willen er natuurlijk een mooie dag van maken. Wij helpen jullie graag daarbij.
Zenuwachtig voor de openingsdans? Dat is niet meer nodig! 
Leer binnen een paar uur in de week een mooie choreografie voor jullie openingsdans.
Het feest is natuurlijk niet compleet zonder een spetterende Latin-/pop DJ of band. Ook deze kunt u boeken bij Pa’lante. Vermaak uw gasten met een leuke dansworkshop en zorg ervoor dat het feest lekker op gang komt. 


Het is jullie grote dag, waar jullie met volle teugen van willen genieten. Laat het door ons vastleggen zodat jullie nog kunnen nagenieten en mooie herinneringen te kunnen herbeleven.  Met een foto- en/of videoreportage van één van onze ervaren evenementfotografen zijn jullie ervan verzekerd dat de leukste feestmomenten vastgelegd zullen worden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Pop-, Latin en Caribbean band

Caribbean lovers is een 8-koppige allround band onder de muzikale leiding van Garry Francisco. De band bestaat uit ervaren professionals met vele jaren podiumervaring in de Latin, Pop en Caribbean scene. Caribbean lovers is een band die op iedere gelegenheid het publiek aan het swingen weet te krijgen.​​​ De uitgebreide repertoire die zij ten gehore brengen kan uit verschillende genres bestaan. Onder andere:

  • Dance classics

  • Nerdelandstalig

  • Salsa

  • Merengue

  • Bachata

  • Caribisch

  • Reggae

  • Soul

Wil je een aantrekkelijke en zeer dansbare diversiteit aan muziekstijlen of juist een specifieke genre, dan is Caribbean lovers de band die geschikt is voor jou evenement. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

Percussie workshop

In deze workshop bieden wij een kennismaking met verschillende percussie instrumenten waaronder clave, conga, bongo en drum. In deze workshop ga je zelf je eigen muziek maken. Wat dacht je van een combinatie van dans- en percussie workshop?

Foto- en/of videoreportage

Maak van jou evenement een visueel verhaal. Leg de leukste momenten vast op foto of video. Onze evenement-fotografen zijn gespecialiseerd in het maken van foto- en videoreportages van evenementen. Zo ben je verzekerd dat de leukste momenten vastgelegd zullen worden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page